Utflukt

Utflukt

baattur-oslo-kustos-oslofjordenUt på tur, aldri sur! Sommeren er en tid for hygge og det å skape gode minner. Hva med en utflukt i Oslofjorden? En båttur i Oslo byr på en mengde muligheter – alt fra badeturer til middagsselskaper.

Skjærgården i Oslo med dens forlokkende øyer og vakre natur er få forunt. Kast loss og legg neste utflukt med familie, venner eller kolleger til en uforglemmelig opplevelse på bølgen blå. Det er anledning for å bade fra båtene, så dersom det er ønskelig oppfordrer vi til å ta med badetøy og håndklær på varme sommerdager.

Vi i Kustos er stolte av å kunne tilby topp service, og er meget tilpasningsdyktige når det kommer til å planlegge utflukter tilpasset kundens behov.

Dere kan selv velge hvordan reisen skal legges opp, såfremt det er trygt for både båt og passasjerer. Om dere ønsker kan vi planlegge turen for dere. Da legger vi opp til maksimal utnyttelse av de vakre omgivelsene og tar dere nært land for å kunne få naturen på, om mulig, enda nærmere hold. De fleste cruise starter sentralt i Oslo sentrum, og det vil være mulig med matservering ombord i idylliske omgivelser.

Hvilken båt dere reiser med avhenger av hvor mange dere er. Vår største cruisebåt, Fjordclipper, tar hele 100 personer med på eventyr.

Les mer om de ulike båtene våre:

Menyer

Vi har egne menyer for Fjordclipper og Kustos. Se meny her.

Kunne du tenkt deg en utflukt med oss? Ta kontakt for mer informasjon!

buffet-paa-oslofjorden  partybaat oslo