Bryllup

Forberedelser-til-bryllup-KustosBryllup er en feiring av kjærligheten, og bør være en dag som blir husket med glede. Hvorfor ikke legge festen til et deilig cruise i Oslofjorden? Våre båtturer er som skapt for de store hendelsene her i livet, og legger grunnlaget for en vellykket feiring.

Vi i Kustos har lang erfaring med å arrangere bryllup i Oslos vakre skjærgård, og vi vet hva som skal til for at det skal bli vellykket. Start livet som gift med å seile inn i solnedgangen med venner og familie.

Både M/S Fjordclipper og M/S Kustos egner seg svært godt til et slikt arrangement. Våre cruisebåter har en kapasitet på hele 100 personer. Vi kan by på en variert og spennende meny og et bredt sortiment av drikkevarer med alle rettigheter. Når middagen blir servert ankrer vi opp i en rolig vik, og med den vakre naturen som bakteppe kan maten nytes i ro og mak.

Våre båter har godt med uteplass, slik at alle gjestene kan nyte solen. I tillegg vil du som gjest på disse cruisebåtene ha det både lunt og tørt under alle værforhold.

Reisen med våre båter tar dere med på et eventyr langs de vakre øyene utenfor Oslo og en maritim atmosfære ombord. Her ligger virkelig forholdene til rette for en dag viet til kjærligheten som dere aldri vil glemme.

Les mer om de ulike båtene våre:

Menyer

Vi har egne menyer for Fjordclipper og Kustos. Se meny her.

Ta kontakt for mer informasjon!

baattur_oslo_kustos_fjordclipper_bryllup  Screen Shot 2018-01-19 at 13.06.02