Båttur i Oslo

baattur_oslo_kustos_fjordclipper_sommerfest
Kustos AS tar deg og dine venner, kolleger og forretningsforbindelser med på tur ut på Oslofjorden. Det har vi gjort siden 1997.

Mange av våre kunder er bedrifter og næringsdrivende på Østlandet. De velger å bruke Oslofjorden som arena for sommerfesten for sine ansatte og som VIP arrangement for viktige kunder og forbindelser. Det samme gjelder privatpersoner som ønsker å invitere sine venner til bursdag, bryllup, konfirmasjon, fest eller bare en fin tur på fjorden.

Forberedelser-til-bryllup-KustosEn typisk chartertur med en av våre båter kan kanskje forløpe slik:

Når gjestene er vel ombord ved Rådhusbryggen setter vi kursen ut fjorden og tøffer i rolig tempo utover.
Etter ca. en time stopper vi opp innenfor noen av øyene i Vestfjorden. Her er det ofte lunt og ingen bølger.

Nå dekkes bordene og maten serveres.

Etter maten tar vi opp ankeret og kjører sightseeing i hyggelig tempo. Kursen legges mellom øyene og etterhvert krysser vi fjorden over mot Nesodden. Båten kjører i hyggelig tempo langs Nesoddlandet for best mulig sightseeing før kursen legges mot Heggholmen, videre mellom øyene og inn mot Operaen, Festningen og til Rådhuskaia.

Underveis på fjorden kan vi lytte til bølgeskvulp og måkeskrik, sette på litt bakgrunnsmusikk over båtens høytalere eller bli underholdt av innleid trubadur. Her er mange muligheter for en vellykket aften på fjorden.

Det er mulig å bade fra båten.

For sesongen 2022 har vi fem båter som vil kunne dekke de fleste behov, alt fra enklere transportoppdrag og sightseeing, lunchcruise, kveldscruise med mat og drikke samt  de mest eksklusive VIP oppdrag.


Ved transportoppdrag der det ikke er dyp nok eller god nok kai for våre båter  kan vi sette i land eller hente passasjerer med vår 22 fot RIB.


Kustos AS jobber for å være en av de beste tilbydere innen båtturer, fjordcruise og transportoppdrag på Oslofjorden.

fjordclipper underholdning oslofjorden buffet-på-oslofjorden

cruisebåt oslo fjordclipper kustost-charterbåt-i-oslofjorden22

Kustos-båttur-oslo kustos og fjordclipper