LUNSJRETTER
|
|
|
Uten MVA |
Med MVA |
|
|
|
|
|
Baguetter, variert pålegg, pris pr. stk. |
|
|
76 |
95 |
|
|
|
|
|
Friske jordbær snacks. |
|
|
48 |
60 |
|
|
|
|
|
Grønnsaksnacks, m/dipp. |
|
|
88 |
110 |
|
|
|
|
|
Fruktanretning |
|
|
88 |
110 |
|
|
|
|
|
Kremet fiskesuppe |
|
|
212 |
256 |
Lunsj med den gode smaken fra havet. Serveres med nystekt bakverk |
|
|
|
|
|
|
|
Rekelunch, store saftige reker, 350 g pr. pers. m/salat, smør og nystekt bakverk. |
212 |
265 |
|
|
|
|
|
Lunchbuffet |
|
|
312 |
390 |
Roastbiff, spanske kjøttboller, choritzo pølse, røkelaks, gourmet- |
|
|
krydderlaks, krepsehaler, upillede reker, eggerøre, potetsalat, pastasalat, |
|
salat, sauser og dressinger, nystekt bakverk og smør. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HOVEDRETTER
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rekefest – spis så mye du vil |
|
|
280 |
350 |
Store deilige reker, frisk salat, oliven, hvitløksdressing, majones, sitron, |
|
nystekt bakeverk og smør. Som alternativ kan vi tilby: |
|
|
|
Store saftige reker med tilbehør som over – 500 g pr. pers. |
264 |
330 |
Grillede kyllinglår m/potetsalat, salat og nystekt bakverk. |
264 |
330 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mix Grill |
|
|
392 |
490 |
Smakfulle stykker av storfe indrefilét, svin indrefilét, BBQ-koteletter, |
|
bratwürst og hamburger. Serveres med bernaisesaus, potetsalat og salat. |
|
Ønskes kokte poteter må dette bestilles på forhånd. Serveres to ganger! |
|
|
|
|
|
|
Spekebord |
|
|
380 |
475 |
Spekeskinke, Westfalerskinke, fenalår, morrpølse, spekepølse, |
|
|
eggerøre, potetsalat, rømme, flatbrød, smør og nystekt bakverk. |
|
|
|
|
|
|
Koldtbord |
|
|
432 |
540 |
Kalkun/kylling, roastbiff, spekeskinke, spanske kjøttboller, chorizo pølse, |
|
røkelaks, gourmet krydderlaks, upillede reker, krepsehaler, eggerøre, |
|
potetsalat, waldorfsalat, pastasalat, salat, sauser og nystekt bakverk. |
|
|
|
|
|
|
Seafood de luxe |
|
|
488 |
610 |
Krabbeskjell, Canadisk hummer, hvitvinsdampede blåskjell, kongekrabbe, |
|
marinerte scampi, upillede reker, gourmet krydderlaks, |
|
røkelaks, krepsehaler, eggerøre, sauser, dressinger, pastasalat, salat |
|
og nystekt bakverk. (Vi tar forbehold om sesongvariasjon) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DESSERTER
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Brownies m/vanlijeis. |
|
|
100 |
125 |
|
|
|
|
|
Ostekake m/geletopp og friske bær. |
|
|
100 |
125 |
|
|
|
|
|
Jordbær med fløte (sesongvare) |
|
|
100 |
125 |
servert med melis og sukker, |
|
|
|
eller; servert med vaniljeis (må bestilles). |
|
|
|
|
|
|
Vi benytter porselen, stålbestikk og vinglass, ikke papp og plastikk, uten tillegg i prisen! |
|
|
|
|