Seminar

kustosstemning1

I en arbeidshverdag med høyt tempo kan det være en god idé å legge seminaret til mer avslappende omgivelser. Våre cruise i Oslofjorden kan være akkurat det din bedrift har vært på leting etter når tiden har kommet for å planlegge jobbseminaret.

Få ny giv, fordyp dere og legg nye strategier med Oslos skjærgård som bakteppe. En båttur i Oslo er koselig og stemningsfullt, men det er også lagt til rette for et kreativt miljø med høy effektivitet. Når det faglige er lagt til siden har vi deilig matservering, hvor vi ankrer opp og nyter maten i en lun vik.

Et slikt seminar passer utmerket for bedrifter både fra Oslo og resten av landet. Båtturene er lagt opp til å vare mellom fem og seks timer og det vil være enkelt for de fleste å komme seg både til og fra. Om firmaet kommer utenbys fra er det enkelt å finne frem, da de fleste båtene har faste plasser midt i Oslo sentrum.

Vi vil kunne etterkomme kravene til bedrifter av de fleste størrelser. M/S Fjordclipper har en kapasitet på hele 100 passasjerer, har deilig meny og mulighet for å holde alle varme og tørre uansett vær.

Helten fungerer som kjent ikke uten mat og drikke. Ombord på Fjordclipper, og M/S Kustos har vi en variert meny som består av både varm- og kaldretter. Til lunsj kan vi friste med alt fra lunsjbuffet til varme supper, og til middag kan vi til og med by opp til rekefest hvor man kan spise så mye man vil! For den som ikke er glad i sjømat har vi også deilig grillmat og koldtbord.

Få faglig påfyll samtidig som samholdet styrkes med oss i Kustos!

Les mer om de ulike båtene våre:

Menyer

Vi har egne menyer for Fjordclipper og Kustos. Se meny her.

Er dette noe for ditt arrangement? Ta kontakt for mer informasjon!

kustos innvendig2 partybaat oslo  Screen Shot 2018-01-19 at 13.06.02