Om oss

baattur-oslo-kustos2

 

kustos og fjordclipperKustos AS er et lite rederi som driver fjordcruise og charterbåtvirksomhet i Oslofjorden.

Våre båter tar deg, dine venner og kolleger med på båttur på Oslofjorden. Dette har vi gjort siden 1997.

Mange av våre kunder er bedrifter og næringsdrivende på Østlandet. De velger å bruke Oslofjorden som arena for sommerfesten for sine ansatte og som VIP arrangement for viktige kunder og forbindelser. Det samme gjelder privatpersoner som ønsker å invitere sine venner til bursdag, bryllup, konfirmasjon, fest eller bare en fin tur på fjorden.

Kustos AS jobber for å være en av de beste tilbydere innen båtturer, fjordcruise og transportoppdrag på Oslofjorden.

For sesongen har vi fem båter som vil kunne dekke de fleste behov, alt fra enklere transportoppdrag og sightseeing, lunchcruise, kveldscruise med mat og drikke samt  de mest eksklusive VIP oppdrag.

De fleste oppdrag utføres i indre del av Oslofjorden, innenfor det som hos Sjøfartsdirektoratet heter «Fartsområde 1″. De fleste av charterbåtene i Oslofjorden er godkjent for fart i «Fartsområde 1». «Fartsområde 1» er innenfor Drøbak.

Dersom det er behov for båt i «Fartsområde 2 ″, dvs. området fra Tønsberg til Engelsviken og nordover, er Fjordclipper (100 passasjerer) godkjent for dette.

In Excess (12 passasjerer) er godkjent til å gå i alle fartsområder, også Sverige og Danmark. In Excess er for tiden i Middelhavet like ved Monaco. Båten er klar for gjester for ukesturer. Priser og betingelser på forespørsel.

 

Problemløser:

Ved transportoppdrag der det ikke er dyp nok eller god nok kai for våre båter  kan vi sette i land eller hente passasjerer med vår 22 fot RIB.

RIB transport må bestilles i god tid før turdato. Pris på forespørsel.

 

 

Fjordcruise med Kustos AS 159 Full gass på - båttur på Oslofjorden