Firmafest

Firmafest

baattur_oslo_kustos_fjordclipper_buffet_skalldyrEn firmafest skaper samhold og legger grunnlaget for et godt arbeidsmiljø. Skal du arrangere firmafest, men mangler inspirasjon? Da er et cruise i den vakre Oslofjorden det du trenger. Vi hjelper deg med planleggingen fra A til Å.

Med oss får du en båttur i Oslo med deilig mat, god drikke og vakre omgivelser. Du skal aldri lete lenge etter en unnskyldning for å samle jobben til lystig lag. Sommerfesten, jubileum og kick-off blir alltid en hit på bølgen blå.

En båttur med Kustos tar deg med på et seks timers langt eventyr i Oslos vakre skjærgård. En perfekt tur uavhengig av om bedriften din er stor eller liten. For større selskap anbefaler vi vår faste traver M/S Fjordclipper som tar inntil 100 personer, eller klassikeren M/S Kustos med plass til 50 av dine gode kollegaer.

Kos dere med skalldyr, vin og sang i en upåklagelig, maritim atmosfære! Båtene byr på et lunt og behagelig seilas uansett værforhold, så selv ikke den norske sommeren kan sette en stopper for et vellykket arrangement. Vi garanterer en hyggelig fest med topp service.

Når middagen serveres ligger vi for anker i en nøye utvalgt og lun vik. Etter desserten er spist er det duket for å se Oslofjorden fra sin beste side, og vi tar dere med på sightseeing. Nyt solnedgangen med noe godt i glasset, omringet av kollegaer og et Norge som viser seg fra sin beste side.

Les mer om de ulike båtene våre:

Menyer

Vi har egne menyer for Fjordclipper og Kustos. Se meny her.

Kunne dere tenkt dere en maritim firmafest med god mat? Ta kontakt for mer informasjon!

buffet paa oslofjorden1  partybaat oslo